: 14. 12. 2022.

Javno predstavljanje Studije potencijala razvoja i implementacije urbanih vrtova u Splitu do 2030 godine u sklopu međunarodnog projekta RU:RBAN, URBACT

Grad Split organizira Javni event: predstavljanje Studije potencijala razvoja i implementacije urbanih vrtova u Splitu do 2030 godine u sklopu međunarodnog projekta RU:RBAN, URBACT.

RU:RBAN Second wave, URBACT III je projekt koji svoje aktivnosti temelji na stvaranju urbanih društvenih vrtova, te promicanju otpornosti gradova i socijalnoj inkluziji kroz jačanje svijesti o urbanoj poljoprivredi.

Grad Split je međunarodni partner projekta RU:RBAN uz partnere Aleksandropoli Grčka, Algeciras Španjolska, Carlow County Council Irska, koji je u Drugom pozivu projekta temeljio svoje prakse na modelu upravljanja urbanim vrtovima Grada Rimu, kao nositelja Projekta.

Ovim putem pozvani su svi zainteresirani sudionici da nam se pridruže u četvrtak, 15.12.2022. u periodu 16-19 sati, u Amfiteatru Doma mladih na adresi Ulica slobode 28 u Splitu, na predstavljanje Studije, panel raspravu i domjenak, te podijele s nama svoje ideje, pitanja i iskustva.

U svrhu sudjelovanja, molim vas registrirajte se na link