Skmer Acmer organizira četverodnevnu edukaciju koja je osmišljena kako bi pružila nova znanja i vještine profesionalcima na turističkim brodovima i jahtama. Edukacija je namijenjena kuharima, F&B voditeljima, vlasnicima, ali i strukovnim nastavnicima kuharstva i posluživanja!
Ova edukacija fokusira se na:
-
Kreiranje tjednih menija, prilagođenih broju gostiju, nabavi i karakteristikama broda
-
Pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom
-
Specijalizirane jelovnike za vegetarijance, bezglutensku prehranu i druge prehrambene zahtjeve
Također, naučit ćete ključne aspekte nabave za brodsku kuhinju, sastavljanje jelovnika i organizaciju rada.
Teme edukacije:
-
Moderne tehnike pripreme vrhunskih jela
-
Umjetnost dekoriranja tanjura
-
Priprema jela prema posebnom prehrambenom zahtjevu
-
Nabava za brodsku kuhinju
-
Kreiranje tjednih menija i pisanje jelovnika
-
Organizacija rada
PRIJAVE & INFORMACIJE:
📞 099 319 89 61
📧 info@skmer.hr
ONLINE PRIJAVE:
Mediteranska brodska kuhinja