31. svibnja 2023.

Gradske usluge na novi način: SMART CITY SPLIT

Smart City Split mobilna aplikacija i istoimena internetska stranica smartcity.split.hr od 1. lipnja dostupne su za korisnike, prvenstveno građane Splita, ali i sve posjetitelje. Aplikacija je osmišljena kako bi se olakšao svakodnevni život u gradu, omogućila prisnija komunikacija s Gradskom upravom i pružio direktan pristup uslugama gradskih tvrtki i institucija. Također, Smart City Split donosi sve važne servisne informacije na zaslon mobitela svakog korisnika, kao i vijesti o gradskim događajima, a sama aplikacija rezultat je suradnje s HT grupom.

Smart City Split aplikacija dostupna je za besplatan download u Apple App Store i Google Play Trgovini.

U sklopu cijelog projekta oformljen je i Kontakt centar s jedinstvenim besplatnim brojem 0800 2040, a radno vrijeme je od 8 do 15 od ponedjeljka do petka. Također, i dalje postoji mogućnost slanja neupravnog upita mail adresom, na kontakt@split.hr.

 

Ključne značajke Smart City Split aplikacije su:

  • Plaćanje bez naknade – omogućava jednostavno plaćanje gradskih računa putem jednog klika bez naknade
  • Pouzdana komunikacija – omogućava pouzdanu i personaliziranu komunikaciju s Gradskom upravom
  • Personalizirane obavijesti – pruža važne obavijesti i informacije Grada i gradskih tvrtki na pametnom telefonu korisnika
  • Sigurnost i zaštita podataka – koriste se najnoviji sigurnosni protokoli kako bi se zaštitili podaci korisnika i osigurala pouzdanost transakcija prilikom plaćanja

Korištenje aplikacije je jednostavno, pozivamo građane da na svoje pametne telefone instaliraju Smart City Split i otkriju novi način za korištenje gradskih usluga. Neka Smart City Split postane Tvoja veza s Banovinom.

 

Povratak