Pretraga

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na službene internetske stranice Grada Splita.

Svi podaci sadržani na stranici split.hr ponuđeni su isključivo u svrhu točnog, potpunog i pravodobnog informiranja javnosti o aktivnostima, poslovima i postupanjima gradske uprave u okviru svog upravnog djelokruga. Službena priopćenja i fotografije dostupni su za preuzimanje bez ograničenja, uz obvezu navođenja izvora s linkom na www.split.hr.

Službene oznake Grada Splita, planski i drugi dokumenti prikazani na ovim stranicama ne smiju se kopirati i koristiti u komercijalne svrhe, u drugim publikacijama, pisanim ili elektronskim, bez prethodno pribavljenog odobrenja gradske uprave.

 

Uredništvo stranice split.hr nastoji da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučamo provjeru kod relevantnih izvora informacija.

Grad Split ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Grada Splita na druge stranice.

Grad Split zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja ove stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.