10. travnja 2024.

Gradonačelnik Puljak s poduzetnicima: Suradnja kao ključ gospodarskog napretka

Gradovi snažno utječu na povećanje poslovne aktivnosti, olakšavaju privlačenje novih ulaganja, a poduzetnici kroz svoje proizvode i usluge zadovoljavaju potrebe stanovnika grada ali i posjetitelja i turista. Kako bi se dodatno učvrstio dijalog i suradnja lokalne samouprave i poduzetnika, danas je u hotelu Park održan tradicionalni Radni ručak HUP – Udruge malih i srednjih poduzetnika.
Tim je povodom gradonačelnik Ivica Puljak prezentirao malim i srednjim poduzetnicima sa šireg  područja Splita strateške gradske projekte koji će se realizirati u sklopu najvećeg investicijskog ciklusa u povijesti grada. Razgovaralo se o mogućnostima i uvjetima za širenje poslovanja, strategiji razvoja grada, planovima uređenja prostora i drugim pitanjima od interesa gospodarskog razvitka.
– Vratili smo sve dugove koje smo zatekli, račune plaćamo na vrijeme i poduzetnici su nam uistinu pravi partneri u razvoju ideja i realizaciji brojnih projekata koje provodimo, poručio je gradonačelnik Puljak.
Nazočne su pozdravili Irena Weber, glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca, i Petar Šimić, predsjednik HUP – Udruge malih i srednjih poduzetnika.

Povratak