23. svibnja 2024.

Poznati rezultati Natječaja za izradu idejnog urbanističko arhitektonskog rješenja SRC Brda

Poznati su rezultati Natječaja za izradu idejnog urbanističko arhitektonskog rješenja zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu SRC kojemu je investitor, raspisivač, provoditelj i organizator Grad Split. Od pristigli trinaest natječajnih radova s potpunom dokumentacijom, Ocjenjivački sud najbolje je ocijenio rješenje autora Marka Gusića, Filipa Ivaničeka i Matije Brnetića. Drugo rangirani je autorski rad Mihovila Stojanovića, a treći Igora i Ivana Franića.

Za tri prvonagrađena rada predviđene su novčane nagrade i to za prvi 31.000 eura, za drugi 18.600 eura te 12.4000  eura za treće rangirano rješenje.

Izrađivač natječajnog programa je STUDIO STUDIO d.o.o., a članovi Ocjenjivačkog suda bili su: Samuel Martin (predsjednik), Vladimir Krstulović, Mate Žaja, Antonio Kuzmanić i Tomislav Lovrić.

Procijenjena vrijednost nabave daljnje projektne dokumentacije iznosi za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu je 650.000 eura bez PDV-a. Grad Split namjerava, provođenjem pregovaračkog postupka bez prethodne objave, sklopiti ugovor s autorom prvonagrađenog rada, za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, troškovnika, te projektantskog nadzora za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu.

Detaljne rezultate provedenog Natječaja možete vidjeti na poveznici: http://d-a-s.hr/objave/src-brda-rezultati/

Povratak