22. ožujka 2024.

Zaželi sretniju starost 4: U tijeku natječaj za zasnivanje radnog odnosa za pružatelje usluga potpore i podrške za ciljne skupine u sklopu projekta

Otvoren je Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za pružatelje podrške u vidu pružanja usluga potpore i podrške za ciljne skupine u sklopu ESF+ projekta „Zaželi sretniju starost 4“.

Natječaj se odnosi na radno mjesto radnik/ica na poslovima pružanja usluga potpore i podrške starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom na određeno vrijeme u sklopu projekta „Zaželi sretniju starost 4“ na području grada Splita.

Javni natječaj objavljuje se temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Zaželi sretniju starost 4“ kodni broj: SF.3.4.11.01.0524, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda+, a provodi se u okviru Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“

Na određeno vrijeme će se zaposliti 30 izvršitelja/izvršiteljica koje će u razdoblju od 33 mjeseca, odnosno najkasnije do 27. veljače 2027. godine (uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci) pružati uslugu potpore i podrške starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom, koja uključuje organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.), obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.), zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, te podjelu mjesečnih paketa potrepština, kao i vođenje propisane projektne dokumentacije sukladno uputama Poslodavca.

Koji su obvezni uvjeti?

Obvezni uvjeti koje kandidati/kandidatkinje moraju ispunjavati su: punoljetnost; hrvatsko državljanstvo i završena osnovna škola ili srednja škola ili VŠS ili VSS.

Koji su kriteriji prednosti u postupku odabira?

Kandidati/kandidatkinje koje imaju prethodno iskustvo na istim i/ili sličnim poslovima ili koje pripadaju ranjivoj skupini (osobe starije od 50 godina, OSI, žrtve obiteljskog nasilja, mlade osobe izašle iz sustava skrbi - domova za djecu, udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., pripadnici romske nacionalne manjine i/ili dugotrajno nezaposlene osobe) mogu ostvariti prednost pri zapošljavanju (dakle nije uvjet, već samo kriterij prednosti), no prilikom prijave to moraju dokazati dostavom odgovarajuće dokumentaciju, koja je navedena u Javnom natječaju.

Prijave sa svom obveznom i dodatnom dokumentacijom kandidati/kandidatkinje mogu podnijeti zaključno s 28. ožujka 2024. godine, na adresu:

GRAD SPLIT, Služba za razvoj grada - Odsjek za strateško planiranje i provedbu projekata, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, sa naznakom: „Zaželi sretniju starost 4“ – Natječaj za posao.

 

 

Povratak